Ervaar dineren bij De Slotplaats op zijn best
Chef Jouke kookt met passie, creativiteit en een focus op eerlijke, lokale ingrediënten uit het seizoen. Onze producten komen écht uit de buurt: per gerecht kennen we niet alleen de oorsprong, maar ook de afstand die ze hebben afgelegd. Elk gerecht vertelt een verhaal, en met ons non-alcoholisch drankenarrangement – of een zorgvuldig gekozen wijn – wordt jouw culinaire reis compleet.
Verrassingsmenu met 80% Groente
Bij ons verrassingsmenu staan groenten centraal, in een verhoudingskeuze van 80 | 20. Dat betekent puur genieten, met een minimale impact op het milieu. Eet smakelijk en beleef het verschil!
Rookvrij terras
Rolstoeltoegankelijk
Pasen vier je bij De Slotplaats, met een brunch, lunch of diner >>
Winnaar van de Gaia Green Award 2024 Restaurant- en Publieksprijs
Ontdek waar je bent. Proef waar je eet.
Verrassingsmenu
Op zondag een no-waste menu
Op zondag serveren wij een 2, of 3 gangen no-waste menu voor een aantrekkelijke prijs. Wij koken met wat er nog beschikbaar is in onze koeling en maken daar heerlijke gerechten mee. Zo verspillen we geen voedsel én eet jij voor een leuke prijs. Win-win denken wij. Op zaterdagochtend delen wij via de socials het menu.
Wij kunnen altijd rekening houden met allergenen/dieetwensen. Wél horen we ze altijd graag vóórafgaand aan het diner, bij het maken van de reservering. Alvast bedankt!
Sinds 2024 is De Slotplaats ambassadeur van het programma 'Biodiversiteit op je Bord' van Dutch Cuisine. Met het maken van bewuste keuzes, draag je bij aan een betere wereld. In de video hieronder wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.