Ervaar dineren bij De Slotplaats op zijn best
Wij koken met smaakvolle, eerlijke ingrediënten uit het seizoen van lokale (bio) telers en makers. In onze menu's spelen groenten de hoofdrol, waarbij we de verhouding 80% (plantaardig), 20% (dierlijk) aanhouden. Dat is genieten met een goed gevoel en minder impact op milieu en omgeving.
Winnaar van de Gaia Green Award 2024 Restaurant- en Publieksprijs
Wij zijn aangesloten bij Dutch Cuisine, Euro-Toques Nederland en Circulair Friesland en daar zijn we trots op.
The GreenGuide waardeert ons met 3 radijzen
Ambassadeur van Biodiversiteit op je Bord
Kerst 2024 -> lees meer
Op zondag een no-waste menu
Op zondag serveren wij een 2, of 3 gangen no-waste menu voor een aantrekkelijke prijs. Wij koken met wat er nog beschikbaar is in onze koeling en maken daar heerlijke gerechten mee. Zo verspillen we geen voedsel én eet jij voor een leuke prijs. Win-win denken wij. Op zaterdagochtend delen wij via de socials het menu.
Wij kunnen altijd rekening houden met allergenen/dieetwensen. Wél horen we ze altijd graag vóórafgaand aan het diner, bij het maken van de reservering. Alvast bedankt!
Ontdek waar je bent. Proef waar je eet.
Verrassingsmenu