(Pop up) diner De Slotplaats X Arjen Biesma (jager & kok)
PLUS een workshop
Voor De Slotplaats is het inspireren van gasten over duurzaamheid, herkomst en toekomst van voedsel een ‘reden van bestaan’. Wij denken dat als je van een stukje vlees houdt, het eten van wild vlees de meest duurzame manier is.
Op 24 januari organiseren wij een pop up diner in samenwerking met Arjen Biesma. Arjen is jager (en kok) en weet ons van alles te vertellen over wildbeheer. Wat is wildbeheer eigenlijk, wat zijn de uitgangspunten en waarom is het belangrijk dat er wildbeheer plaatsvindt. Daar zitten verrassende antwoorden tussen!
Maar het gaat deze avond ook vooral om genieten. Genieten van mooie gerechten van Arjen en Jouke samen. Het wordt een culinair, wild, feest met lokale en seizoensgebonden ingredienten op het bord.
Wat serveren wij:
7 creaties
4 bijpassende glazen non alcoholisch of wijn
Tafelwater
Brood en boter
Waar: De Slotplaats, Foarwurker Wei 3 in Bakkeveen
Inloop vanaf 18:00 uur, start rond 18:30 uur
Kosten: € 99,00 per persoon (alles inclusief)
Workshop:
Voorafgaand aan het diner, sluit je aan bij een workshop (van 1 uur) en leer je van Arjen hoe je de gans ‘uit de veren’ krijgt en panklaar maakt voor bereiding. Arjen laat je zien welke delen bruikbaar zijn en welke bereidingsmethoden je daarvoor kunt gebruiken en kan je alles vertellen over de ganzenjacht.
Start workshop 16:30 uur
Kosten: € 32,50 per persoon (incl. gans)
Boek je zowel de workshop als het diner? Dan is de prijs voor beiden € 125,00
Aanmelden kan door te mailen naar: info@deslotplaatsbakkeveen.nl geef daarbij aan of je alleen voor het diner komt, of ook graag aansluit bij de workshop voorafgaand.
Betaling graag op de avond zelf, voorafgaand aan het diner.